Paris Saint-Germainin brasilialaispuolustaja Thiago Silva on loukkaantumisen takia sivussa tiistain Mestarien liigan ottelusta Barcelonaa vastaan. Myös toinen brassipeluri Thiago Motta on sivussa pelikieltonsa vuoksi.

Silvan korvaajaksi odotetaan 21-vuotiasta Presnel Kimpembeä, joka tekisi debyyttinsä Euroopan kilpailuissa päästessään kentälle.

Barcelonalta sivussa ovat Javier Mascherano ja Aleix Vidal, joka loukkasi nilkkansa viime viikonloppuna ja on koko loppukauden sairastuvalla.

PSG ei ole ikinä pudonnut Mestarien liigasta neljännesvälierissä, ja päävalmentaja Unai Emeryn mukaan joukkue ei jää vertailussa kakkoseksi kenellekään.

– Peli ratkeaa siihen, kumpi pelaa paremmin ratkaisevilla hetkillä, kumpi saa taktiikkansa toimimaan ja siihen, kumpi voittaa kaksintaistelut kentällä. Haluamme tarttua tähän tilaisuuteen, sillä pelaamme yhtä maailman parasta joukkuetta vastaan, sanoi Emery UEFA:n haastattelussa.

Barcelonan päävalmentajalla Luis Enriquella on hyviä muistoja otteluista PSG:tä vastaan, mutta petaa tämän kauden kohtaamisesta vaikeaa.

– He ovat pelanneet viimeiset viikot erittäin korkealla tasolla. Meidän pitää vain pelata paremmin ja voittaa. Emeryn tuntien, hän yrittänee tehdä pelistämme mahdollisimman vaikeaa.

Lähde: UEFA:n nettisivut