© Kuva: Getty Images

Ruma tappio oli liikaa Arsenal-tähdelle – lähti lomalle ja missaa seuraavan pelin

Arsenalin tähtihyökkääjä Alexis Sanchez, 28, otti raskaasti 1-5-tappion Bayern Münchenille Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelussa. Sanchez nähtiin Lontoon lentokentällä lähdössä Italiaan torstaiaamuna.

Arsenal tuli myöhään keskiviikon ja torstain välisenä yönä takaisin Münchenista, mutta Sanchez nähtiin torstaiaamuna Heathrown lentokentällä lähtemässä jo Italiaan Venetsiaan.

Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään siirtoneuvottelu. Arsenalin tiedottaja vahvisti Mirrorille, että Sanchez on lähtenyt viettämään paria vapaapäivää Venetsiaan ja että seura myönsi tähtihyökkääjälleen luvan matkaan.

Sanchez ei pelaa näin ollen ensi maanantain FA Cupin ottelussa Suttonia vastaan.

Sanchez on ollut Arsenalin paras maalintekijä tällä kaudella. Chileläishyökkääjä on tehnyt kaikissa kilpailuissa 20 maalia. Sanchezin ja Arsenalin neuvottelut jatkosopimuksesta ovat yhä jäissä, eikä jatko Arsenalissa näytä tällä hetkellä kovin todennäköiseltä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!