Suomalainen valmentaja Ari Tiittanen uskoo Barcelonan joutuvan koville Espanjan liigan sunnuntain huippukamppailussa. Blaugrana vierailee pyhänä Atletico Madridin luona.

Viime peleissä Barcelonan peli on takkuillut. Joukkue hävisi ensin viime viikolla Mestarien liigan kamppailun PSG:lle vieraissa tylyin 0-4-lukemin ja voitti sen jälkeen viikonloppuna La Ligan hännillä tuskailevan Leganesin hikisesti 2-1 Lionel Messin osumilla.

– Barcelona otti lopulta voiton Leganesista viime pelissä. Sitä edeltävässä sarjapelissä se sai paljon halpoja maaleja, kun pallot kimpoilivat. Sellaisia maaleja tuli kuudesta neljä. Viime voitto oli täydellistä hallintaa, mutta esimerkiksi Messi ei ole nyt täydessä terässä. Suarez on tämän hetken kovin niistä kärjistä.

– Jos kukaan, niin Atletico pystyy puolustamaan Suarezinkin pois. Ei missään nimessä voi sanoa, etteikö Atletico voisi hoitaa tätä peliä. He eivät niinkään hallitse pelejä, mutta valmentaja on täysin tehtäviensä tasalla. He ovat valmiita Barcelonaa varten. Barca tietää, että he joutuvat pahaan paikkaan. Se on Barcelonalle miinakenttä, Atletico pitää siitä kyllä huolen. Ennustan vaikeuksia Barcelonalle, Tiittanen analysoi Betsafen sivuilla.

Kummallakaan joukkueella ei ole varaa hävitä, jos ne haluavat ottaa sarjaa johtavan Real Madridin kiinni. Los Blancos johtaa sarjaa 52 pisteellä. Barcalla on kasassa piste vähemmän, Atleticolla on kasassa 49 pistettä. Real on pelannut yhden pelin muita vähemmän.

Atletico Madrid-Barcelona alkaa sunnuntaina 26. helmikuuta kello 17.15 Suomen aikaa.