Valmentajavelho: ”Juventus haluaa säilyttää kauhun tasapainon sarjassa”

© Kuva: Getty Images

Juventus otti viime viikonloppuna yhden askeleen lähemmäs Italian mestaruutta, kun sen pahimmat kilpailijat sortuivat pistemenetyksiin.

Sunnuntaina Juventuksella on vaara kokea itse kauden ensimmäinen pistemenetys kotikentällään, sillä vieraaksi saapuu hurjavireinen Inter.

– Juventuksen ja Interin välinen ottelu on erittäin mielenkiintoinen peli, jossa Interillä on vain voitettavaa. Juve on erittäin huono häviämään ja jumalattoman kova kotijoukkue. Juve haluaa voittaa ja säilyttää tietyn tyyppisen kauhun tasapainon sarjassa, valmentajavelho Ari Tiittanen analysoi peliyhtiö Betsafen haastattelussa.

Tiittanen odottaa ottelusta mielenkiintoista ja tietää myös, miten Interin selkäranka saadaan murrettua.

– Ottelusta voi kehkeytyä mielenkiintoinen, sillä Inter ei yritäkään jäädyttää peliä, vaan voi panna vauhtia jos tarve tulee ja laittaa vanhan rouvankin ryhdistäytymään. Molemmat – jos joutuvat tappiolle – voivat panna vauhtia, joten tylsää peliä ei tästä voi tulla, paitsi jos Juve tekee kaksi nopeaa maalia, niin sitten ehkä se on vähämaalisia otteluita pelanneelle Interille pitkä matka.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!