Arsenalilla oli lähes mahdoton tehtävä, kun se isännöi Bayern Münchenia Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa osaottelussa. Arsenalin unelmat kaatuivat lopullisesti Laurent Koscielnyn lennettyä ulos punaisen kortin myötä toisella puoliajalla.

Bayern vei avausottelun 5-1, joten Arsenalilta vaadittiin kotikentällä melkoista venymistä, jotta jatkopaikka olisi ollut mahdollinen.

Arsenal aloitti vahvasti, kun Theo Walcott vei 20. minuutilla isännät johtoon. Tauolle mentiin 1-0-lukemista, joten toisella puoliskolla Arsenalin olisi täytynyt tehdä kolme maalia.

Toinen puoliaika alkoi kuitenkin surkeasti. Koscielny rikkoi 53. minuutilla rankkarialueen sisällä, josta vihellettiin Bayernille rangaistuspotku. Koscielny sai tilanteesta keltaisen kortin, mutta toppari otti heti perään vielä suoran punaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Robert Lewandowski toi vieraat tasoihin pilkulta, jonka jälkeen Arsenalin jatkohaaveet olivat enää teoreettiset. Arjen Robben vei 68. minuutilla vieraat 2-1-johtoon, eikä sen jälkeen jatkajasta ollut enää epäselvyyttä.

Bayern järjesti lopulta vielä kunnon maalijuhlat miehen ylivoimalla. Douglas Costa osui kerran ja Arturo Vidal kahdesti. Loppulukemat olivat samat kuin avausottelussa eli 5-1 Bayernille, joka jatkaa puolivälieriin yhteismaalein 10-2.