Arsene Wengerille vaaditaan potkuja – selitteli tappiota: ”Emme ole koskaan olleet tässä tilanteessa”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Arsenal kärsi jo neljännen tappionsa viiteen viime Valioliigan otteluun, kun West Bromwich oli kotonaan parempi maalein 3-1.

Arsenalin fanit protestoivat voimakkaasti manageri Arsene Wengeriä vastaan ja katsomo oli pullollaan Wenger ulos -lakanoita.

Jos Manchester United voittaa sunnuntaina Middlesbroughin, putoaa Arsenal kuudenneksi ja europelipaikkojen ulkopuolelle. Manageri Wenger selitti tappiota BBC:lle.

– Se oli niin tyypillinen Valioliigan ottelu. Toinen joukkue haluaisi ja yrittää pelata, toinen puolustaa hyvin. He onnistuivat erikoistilanteista ja saivat yhden läpiajon, siinä oli ratkaiseva ero tänään.

– Olimme kulmapotkutilanteissa hiukan naiiveja tänään, se kostautui. Toisella jaksolla kontrolloimme peliä täysin, Wenger näki.

– Taaskaan emme saaneet luotua riittävästi tilanteita. Menetimme Alexis Sanchezin toisella jaksolla, hän oli alussa koko ajan vaarallinen. Olemme tilanteessa, missä emme ole koskaan ennen olleet. Meillä on isoja ongelmia yhtenäisyyden kanssa. Nyt meidän on pystyttävä yhdessä ratkaisemaan tämä ongelma

– Tulossa on todella kovia haasteita, kuten Manchester Cityn saapuminen vieraaksi seuraavassa ottelussa, Wenger sanoi.

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliSieltä se tuli taas – Mestaruuteen puksuttava Chelsea vei voiton viime hetkillä
Seuraava artikkeliTässäkö ovat Barcelonan tulevat tähdet – scoutit kahden huippulahjakkuuden perässä