Manchester United selvitti tiensä Eurooppa-liigan puolivälieriin, kun se kaatoi venäläisen Rostovin yhteismaaleissa 2-1. Entinen Man United -kapteeni Roy Keane ei osta päävalmentaja Jose Mourinhon puheita.

Voitolla oli hintansa, sillä Paul Pogba loukkaantui. Lisäksi ManU:lla on ollut epäonnea kuljetusten kanssa, kun he joutuivat matkustamaan yön yli bussilla alkuviikosta, kun lento peruuntui, lue lisää tästä.

Mourinho sanoi, että Middlesbrough luultavasti voittaa heidät sunnuntaina pelattavassa Valioliigan kamppailussa. Ottelu on neljäs peli 11 päivän sisään Unitedille. Muutenkin Mourinho on puhunut vähättelevään sävyyn omasta seurastaan, lue lisää tästä.

ManU:ssa 480 ottelua pelannut ja peräti seitsemän kertaa Valioliigan mestaruutta juhlinut arvostettu kapteeni Keane ei niele Mourinhon sepityksiä.

– Miksi meidän täytyy kuunnella tuollaista paskanjauhantaa? Se, mitä hän puhuu, on hölynpyölä. Hän on yhden tämän planeetan suurimman seuran manageri, Keane sanoi BBC:n mukaan.

Keanen mukaan ManU:n olisi pitänyt selvitä Eurooppa-liigan otteluparista Rostovia (Venäjän pääsarjassa kahdeksantena) vastaan jatkoon vaikka reservimiehistöllä.

– Ehkä seura on liian iso hänelle. Olen todella kyllästynyt häneen. Manchester Unitedin reservitkin olisi voittanut tuon pelin (Rostovia vastaan), Keane tylytti.