Kaksi valioliigaseuraa kohtaa lauantaina FA Cupissa. Middlesbrough isännöi Englannin vanhimmassa cup-kilpailussa seurana huomattavasti rahakkaampaa ja suurempaa Manchester Cityä.

Middlesbroughin kausi on ollut lähinnä selviytymistaistelua. Joukkue on Valioliigassa kolmanneksi viimeisenä, kun taas City on kiinni hopeasijassa tasapistein Tottenhamin kanssa.

Suomalaisvalmentaja Ari Tiittanen uskoo Middlesbroughin yllätysmahdollisuuksiin cupin puolivälierässä, vaikka ennakkoon City vaikuttaa selvältä suosikilta.

– Middlesbrough on altavastaaja kaiken tekemisen kohdalla tällä hetkellä. Mutta pieni orastava toivo kannattaa lyödä siihen, että Manchester City on pelannut, sanotaanko ei stabiilisti, Tiittanen sanoi Betsafen sivuilla.

– Kotijoukkueen ainoa sauma tällä kaudella menestyä on tämä cuppi. Siinä piilee mielestäni se, ettei Manchester City kävele yli Middlesbroughista tässä pelissä.

– Tämä on iso ottelu heille. City on lyötävissä. Se ei ole todennäköistä, mutta se on lyötävissä. Tässä on ehdottomasti yllätyksen mahdollisuus ilmassa.

Middlesbrough-Manchester City alkaa lauantaina 11. maaliskuuta kello 14.15.