Leicesterin maaliahne hyökkääjä Jamie Vardy on saanut jopa tappouhkauksia kannattajilta sen jälkeen, kun Claudio Ranieri sai potkut seurasta. Vardy kertoi nyt oman tarinansa.

Vardy ei omien sanojensa mukaan koskaan ollut missään kokouksessa, jossa olisi keskusteltu Ranierin potkuista.

– Luin jonkun jutun, jossa sanottiin, että se (kokous) oli heti Sevilla-ottelun jälkeen. Siinä sanottiin, että olisin ollut mukana tapaamisessa, vaikka istuin itseasiassa doping-testeissä kolmen tunnin ajan. Jotkut teistä (mediasta) odottivat minua haastatteluun pelin jälkeen, Vardy kertoo TalkSportille.

– Sitten tietysti juttu on ulkona ja ihmiset nappaavat sen ja hyppivät pitkin seiniä. Sitten saat tappouhkauksia perhettäsi kohtaan, lapsia ja kaikkia. Niitä tulee sosiaalisessa mediassa ja ties missä, kun kävelet kadulla. Rehellisesti sanottuna saan niitä joka viikko, Vardy jatkaa.

Vardyn mukaan hän ei ole kovin pidetty henkilö tällä hetkellä jalkapallon seuraajien keskuudessa. Hän hyväksyy sen, mutta perheeseen kohdistunut uhkailu menee yli hilseen.

– Jalkapallofanit eivät näytä pitävän minusta. Tulen sen kanssa toimeen, mutta kun ihmiset pelottelevat vaimoasi, kun hän ajaa autoa lapset takapenkillä, se ei ole okei. Niin on käynyt useita kertoja.

– Se on järkyttävää, Vardy korostaa.

Vardyn mukaan hän olisi hyvin voinut sanoa Ranierille, jos jokin olisi ollut pahasti pielessä. Ranieri olisi mielellään kuunnellut häntä, mutta sellaista tilannetta ei ollut. Sen sijaan medioissa kirjoitetut jutut Ranierin savustamisesta ulos ovat olleet Vardyn mukaan valhetta.

– Jutut olivat melko loukkaavia, jos olen ihan rehellinen. Paljon valheita heitettiin, emmekä me pelaajina voineet sille mitään, Vardy sanoo.