Chelsea eteni FA Cupin välieriin voittamalla kotonaan Manchester Unitedin maalein 1-0. Ottelun ratkaisuksi nousi hieman kyseenalainen tuomariratkaisu.

Ander Herrera katsoi jo ottelun 35. minuutin kohdalla punaista korttia saatuaan toisen keltaisen kortin. Molemmat rikkeet olivat hieman heppoisia, ja varsinkin toisen keltaisen kortin näyttäminen oli hieman kyseenalainen.

Chelsea ei saanut hyödynnettyä miehen ylivoimaa vielä ensimmäisellä puoliskolla ja tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella puoliskolla Chelsean keskikentän ikiliikkuja N’Golo Kante ampui rangaistusalueen takaa tarkalla sijoituksella siniset 1-0-johtoon, joka jäi myös ottelun ainoaksi maaliksi.

ManU ei pystynyt yhdeksällä kenttäpelaajalla kovinkaan vaarallisia tilanteita luomaan. Paras paikka avautui Marcus Rashfordille, mutta Chelsea-vahti Thibaut Courtois torjui Rashfordin yrityksen.

FA Cupin neljän parhaan joukossa ovat nyt Chelsea, Arsenal, Manchester City sekä Tottenham.