Real Madridin hyökkäystrio BBC (Gareth Bale, Karim Benzema ja Cristiano Ronaldo) on saanut seuran kannattajilta kovaakin kritiikkiä. Benzema vastasi kritiikkiin tiistaina, kun Los Blancos eteni Mestarien liigan puolivälieriin kaatamalla Napolin yhteismaalein 6-2.

Peräti 70 prosenttia kannattajista haluaisi nähdä Realin hyökkäyskolmikossa enemmän vaihtelua. Napolia vastaan Alvaro Morata tuli vaihdosta ja teki otteluparin kannalta jo merkityksettömän maalin lisäajalla. Benzema ei niele kritiikkiä purematta.

– Totta kai se ärsyttää meitä. Emme tee vain maaleja, teemme paljon töitä koko joukkueen eteen. Aina kun on vaikea ottelu, he osoittavat meitä. Teemme töitä voittaaksemme, Benzema sanoi Goalin mukaan.

Kritiikistä huolimatta kolmikko on tällä kaudella tehnyt valtaosan Realin maaleista. Ronaldo on tällännyt kaikissa kilpailuissa 25 maalia, Benzema 15 ja Bale, oltuaan pitkään sivussa loukkaantumisen takia, silti yhdeksän täysosumaa.

– Ei meillä ole aikaa puhua sellaisista asioista (kritiikistä). Me teemme vain töitä, Benzema jatkoi vielä.

Päävalmentaja Zinedine Zidane on luottanut BBC:hen. Luottoa löytyy myös pelikavereilta. Realin laitapuolustaja Marcelo antoi täyden tukensa hyökkäystriolle.

– Kritiikki tulee toisesta korvasta sisään ja lähtee toisesta korvasta ulos, Marcelo totesi.