Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang, 27, on ollut seuralleen kultaakin kalliimpi. Maalitykki on ollut pitkään siirtohuhujen kohteena, mutta Dortmund-pomo Hans-Joachim Watzke ei usko Aubameyangin lähtevän mihinkään.

Tällä kaudella Bundesliigassa 21 maalia tehnyt hyökkääjä on itsekin vihjannut, että mahdollisesti siirtyisi isompiin ympyröihin kauden päätteeksi. Muun muassa Real Madrid on ollut kiinnostunut hyökkääjän palveluksista.

Watzke uskoo, että saa pidettyä tähtensä Dortmundissa.

– Siitä asti, kun ”Auba” liittyi Dortmundiin, en ole epäillyt hetkeäkään, että hän miettisi siirtoa. Ja uskon hänen ymmärtävän, että rakennamme hyvää joukkuetta jälleen täällä, Watzke sanoi saksalaiselle Bildille.

Dortmundilla on sopimus Aubameyangin kanssa kesäkuuhun 2020 asti. Jos gabonilaishyökkääjä päättäisi jättää seuran ensi kesänä, olisi se kova isku Dortmundille. Aubameyang on kuulunut saksalaisseuran tärkeimpiin pelaajiin jo useamman kauden ajan.

– Me tiedämme, mitä hän merkitsee meille, mutta hän myös tietää, mitä me voimme tehdä hänelle. Emme ajattele siirtoa tällä hetkellä millään tasolla, Watzke vakuutti.

Lähde: Goal