Entinen ManU-legenda Rio Ferdinand on listannut pelaajat, jotka Manchester United pitäisi hankkia kesällä menestyäkseen ensi kaudella.

Ferdinand kertoi pelaajien nimet The Timesille.

– Ensimmäisenä Jose Mourinhon on hankittava hyökkääjä, joka pystyy tappamaan pelejä. Pelkkä Zlatan Ibrahimovic ei riitä. Olisi mahtavaa nähdä Antoine Griezmann Unitedissa. Hän on tehnyt Atletico Madridissa jo neljänä kautena yli 20 maalia. Hän on nerokas ja lahjakas pelaaja, Ferdinand sanoo.

– Mourinhon joukkueissa on ollut aina keskikentän vahvoja moottoreita, kavereita, jotka jylläävät fysiikallaan. Sellaisen hän nytkin tarvitsee. Monacon Tiemoue Bakayoko on sellainen, samoin hänen seurakaverinsa Fabinho. Tietysti olisi hienoa saada Real Madridista Luka Modric ja Toni Kroos, mutta se voi tulla liian kalliiksi.

– Muina kandidaatteina näen PSG:n Adrien Rabiotin tai Atletico Madridin Saul Niguezin, Ferdinand kertoo.

– Ihailen myös Bayern Münchenin Douglas Costaa. Hän on sähköinen pelaaja, jolla on iso voittamisen nälkä. Hän olisi rahan arvoinen mies.

– ManU on aina pelannut vahvaa laitapeliä, ja Zlatania on pystyttävä ruokkimaan. Mutta mielestäni United tarvitsee tulevaisuudessa eniten hyviä jalkoja.