Serie A:n maalitykki tilittää: ”On vaikeaa haastaa joukkue, joka käyttää 150 miljoonaa hankintoihin”

© Kuva: Getty Images

AS Roman hyökkääjä Edin Dzeko on ollut huippuvireessä tällä kaudella. Bosnian maajoukkuehyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 31 maalia kaikissa kilpailuissa roomalaisjoukkueen paidassa.

– En ole yllättynyt nykyisestä vireestäni. Tiedän, mitä minulla on annettavaa ja mihin olen urallani pystynyt. Tässä ei ole tuurista kyse, Dzeko sanoi bosnialaiselle klix.ba -sivustolle.

Roma on tällä hetkellä Serie A:n toisella sijalla, mutta seurassa vallitsevat silti suuret paineet. Joukkue putosi Eurooppa-liigasta ja hävisi Coppa Italian semifinaalin ensimmäisessä osassa paikallisvastustaja Laziolle 0-2.

– Jokainen saavuttamaton tavoite on suuri pettymys sekä seuralle että faneille, mutta kausi ei ole vielä ohi. Se on harmillista, että olemme ulkona Eurooppa-liigasta, sillä halusimme mennä kilpailussa loppuun asti. Serie A:ssa on yhä pelejä jäljellä, ja meidän pitää keskittyä niiden kaikkien voittamiseen. Kauden lopussa katsomme, olemmeko tyytyväisiä vai emme.

Roomalaisjoukkue taistelee Mestarien liigan paikkaan oikeuttavasta toisesta sijasta SSC Napolin kanssa, joka on kaksi pistettä roomalaisia perässä. Sarjakärki Juventus on karannut jo kahdeksan pisteen päähän AS Romasta, mihin Dzekolla on myös selitys.

– Toivomme, että pääsemme takaisin Mestarien liigaan, sillä se on tavoite, johon pystymme. On vaikeaa kilpailla Juventuksen kanssa, kun he käyttävät yli 150 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin. Valitettavasti me emme tehneet niin. Mielestäni tuloksemme ovat silti olleet pääasiassa positiivisia. Toivottavasti saamme säilytettyä kakkossijamme kauden loppuun asti.

Lähde: Football Italia

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!