SJK päätti Espanjan leirinsä lauantaina harjoitusotteluun, jossa Molde oli niukasti parempi maalein 1-0.

Ottelusta jäi SJK:lle paljon positiivista käteen niukasta tappiosta huolimatta.

– Hyvä peli ja hyvä vastustaja. Me haimme tänään peliimme sitä, että joukkue pysyy hyvässä muodossa ja hyvin kasassa. Ja mielestäni se onnistui oikein hyvin. Oltiin ensimmäisellä puoliajalla jopa ehkä hieman parempi joukkue kuin vastustaja. Hyviä kombinaatioita ja muutama hyvä tilanne. Joten siinä oli oikein paljon hyvää, kommentoi SJK:n päävalmentaja Sixten Boström ottelun jälkeen seuran tiedotteessa.

SJK vaihtoi miltei koko joukkueen tauolla ja tämä luonnollisesti vaikuttaa peliin melkoisesti.

– Ennen peliä olimme jo sopineet, että pelaamme kahdella eri ryhmällä. Joten pelasimme toisella jaksolla eri ryhmällä. Halusin nähdä kentällä myös kaikki ne jotka eivät ole pelanneet niin paljon tässä viimeisten viikkojen sisällä ja tämä oli siihen erittäin hyvä paikka. Kun on kova vastus, niin näkee asioita vielä helpommin ja paremmin. Mielestäni pärjäsimme siinäkin ihan hyvin.

Boström näki lauantain ottelun kaikkiaan varsin tasaisena ja lopputulos olisi voinut olla toinenkin.

– Yhden maalin he pääsivät tekemään ja oli siinä joku toinenkin tilanne, mutta itseasiassa oli myös meilläkin. Kaikinpuolin jäi hyvä maku tästä pelistä. Tietysti koskaan ei haluta hävitä pelejä, mutta niitä asioita mitä tässä on nyt käyty muutaman viikon aikana läpi, alkaa näkyä enemmän ja enemmän. Selkeästi pelaajatkin alkaa ohjaamaan toinen toisiaa, että kuka menee milloin minnekin paikkaan ja kuinka liikumme yhdessä. Ja se on mielestäni todella hyvä asia, sanoi Boström.

– Tästä on hyvä jatkaa kohti maanantain cupin peliä kohti ja se tietysti oli osittain syynä siihen minkä takia me pelasimme tänään tämmöisen jaetun pelin.