SS: KuPS:n tähtihyökkääjän pelikielto kumottiin – ”Filmaus oli selvä jo tv-kuvan perusteella”

© Kuva: Juha Tamminen

Palloliiton on päättänyt kumota Kuopion Palloseuran nigerialaishyökkääjän Gbolahan Salamin suoran ulosajon, jonka hän sai tiistain Suomen Cupin ottelussa Tampereen Ilvestä vastaan.

Salami sai suoran punaisen tilanteesta, jossa hän taisteli loppuun asti pallosta Ilveksen maalivahdin Mika Hilanderin kanssa. Ilves-vahti jäi tilanteen jälkeen pitelemään kasvojaan ja erotuomari ajoi KuPS:n hyökkääjän suihkun puolelle.

– Mielestämme filmaus oli selvä jo tv-kuvan perusteella. Liitimme valitukseemme video- ja kuvamateriaalia, jotka todistivat sen selvästi. Tämä on Palloliitolta hyvä kannanotto siihen, ettei se salli filmaamista, KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen kertoi Savon Sanomille.

Lue Savon Sanomien juttu aiheesta täältä.