Kuopion Palloseura nousi keskiviikkona maalin tappioasemasta 3-1-voittoon harjoitusottelussa Kokkolan Palloveikkoja vastaan.

Kaikki ottelun maalit nähtiin ensimmäisen 31 minuutin aikana. Ykkösessä pelaavan KPV:n puolustaja Henri Myntti puski ensin vapaapotkutilanteesta vieraat johtoon. Kuopiolaiset tulivat kuitenkin ensin tasoihin ja pian ohi tähtihyökkäjiensä maaleilla. Gbolahan Salami osui kahdesti ja Ats Purje kerran.

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara kehui omiaan ensimmäisen jakson noususta, mutta sanoi, että kokkolalaiset pääsivät vielä jälkimmäisellä jaksolla peliin mukaan.

– Ensimmäisen maalin jälkeen me osoitettiin luonnetta ja tehtiin hienoja maaleja ja päästiin peliin mukaan. Toisella jaksolla KPV prässäsi ylhäältä ja meille tuli tilaisuuksia nopeisiin hyökkäyksiin. Me tehtiin kuitenkin huonoja ratkaisuja ylhäällä. KPV sai toisella jaksolla otetta peliin. Onneksi saatiin pidettyä johtoasema loppuun asti. Toiseen jaksoon ei voida olla hirveän tyytyväisiä. Teki hyvää voittaa pitkästä aikaa ja se on se päällimmäisin asia”, Honkavaara kertasi KuPS:n tiedotteessa.

Kuopiolaiset aloittavat kautensa Veikkausliigassa 10.4 vierasottelulla Helsingin Jalkapalloklubia vastaan.

Lähde: KuPS