Barcelonan ja PSG:n keskiviikkoinen Mestarien liigan ottelu on ollut torstain puheenaihe.

Barcelona voitti PSG:n kotikentällään 6–1 ja teki historiaa nousemalla ensimmäisenä joukkueena neljän maalin tappioasemasta Mestarien liigan toisessa osaottelussa. Ensimmäisen ottelun PSG voitti siis 4–0 ja eilisen vierasmaalinsa jälkeen pakotti Barcan tekemään peräti kuusi maalia.

Barcelona onnistui mahdottomalta vaikuttavassa tempussa ja teki kaiken lisäksi kolme maaleistaan viimeisten seitsemän minuutin aikana. Voittomaalin teki Sergi Roberto lisäajan viimeisen minuutin viimeisillä sekunteilla, ja Camp Noulla alkoi vuosisadan riemu.

Näin futistähdet reagoivat tulokseen ympäri maailmaa. Barcan Neymar taas piikitteli PSG:lle Instagramissa PSG-keskikentän kustannuksella.

BBC:n toimittaja Reshmin Chowdhuryn video näyttää, miten ottelun selostajat reagoivat Roberton maalin Barcan stadionin selostuskopissa. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.