Vaasan Palloseuran Suomen Cup päättyi tylysti lauantaina, kun Inter löi vaasalaiset 2-0.

– Ensimmäisellä jaksolla ei ollut oikeastaan maalipaikkoja kummallakaan ja se oli aika tasaista pelaamista. Meillä oli muutama hyökkäys, joista olisimme voineet rakentaa enemmänkin, totesi päävalmentaja Petri Vuorinen VPS:n nettisivuilla.

Toisella jaksolla tekopaikkoja oli enemmän, mutta Inter oli joukkueista se, joka iski jatkoon tarvittavat maalit.

– Toinen jakso alkoi meiltä hyvin ja loimme muutaman paikan, joista olisimme voineet tehdä 1-0. Interin onnistuttua maalinteossa meidän oli loppupelin aikana vaikeampaa luoda paikkoja. Noin ei saisi tietenkään olla. Meidän pitää pystyä kääntämään peli tuollaisissa tilanteissa, se on silti vain yksi maali, Vuorinen kommentoi.

– Inter oli aika odotetun lainen. Heiltä hyvä peli ja ansaittu voitto. Joukkue on tiiviimpi kuin viime vuonna ja heillä on taitavia yksilöitä. Onnittelut Interille, Vuorinen sanaili.

Päävalmentaja löysi omiensa esityksestä paljon parannettavaa.

– Ehkä isoin asia on, kuten monesti, miten ratkomme ongelmia kentällä. Puolustussuuntaan pitää analysoida miten maalit syntyivät. Kaksi maalia on kuitenkin aika paljon. Hyökkäyssuuntaan meidän taas pitää jatkaa siitä, miten pääsemme antamaan murtavia syöttöjä lähempää vastustajan maalia ja miten voimme olla tehokkaampia, Vuorinen tuumi.