Arsenal ja Manchester City pelasivat 2-2-tasapelin Valioliigan sunnuntain superottelussa.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo viiden minuutin jälkeen, kun Kevin De Bruynen pitkä murtava syöttö vapautti Leroy Sanen läpiajoon. Saksalaispeluri ohitti Arsenal-maalivahti David Ospinan ja vei Cityn 1-0-johtoon.

Arsenal tuli tasoihin 40. minuutilla, kun Theo Walcott sai pallon rangaistusalueella ja tuikkasi sen maaliin Cityn puolustuksen sählätessä kulmapotkun jälkitilanteessa.

Tasatilannetta kesti kuitenkin juuri ja juuri vain kaksi minuuttia, kun Sergio Aguero vei manchesteriläiset jälleen johtoon. Arsenalin takalinja ei saanut putsattua palloa pois maaliltaan, ja David Silva petasi paikan Aguerolle, joka sijoitti pallon sisään.

Cityn puolustus torkkui myös Arsenalin toisessa tasoitusmaalissa. Mesut Özilin kulmapotku löysi hänen maanmiehensä Shkodran Mustafin, joka nousi kaikista korkeimmalle ja puski pallon verkkoon, kun toista jaksoa oli ehtinyt kulua kahdeksan minuuttia.

Molemmilla oli paikkansa viedä ottelu nimiinsä, ja argentiinalaishyökkääjä Aguero kunnostautui pari kertaa myös tuhlailun merkeissä. Lisäosumia ei kuitenkaan enää nähty, joten peli päättyi lukemiin 2-2.

Molemmat joukkueet säilyttivät paikkansa sarjataulukossa pistejaon myötä. Manchester City jatkaa Valioliigan nelosena 29 ottelun jälkeen. Yhden pelin vähemmän pelannut Arsenal lähtee myös seuraavalle kierrokselle taulukon kuudennelta sijalta.