SuomiFutis-sivuston tuore asiantuntija Joel Pohjanpalo ruotii ”Jollen Danger Zonen” yllä näkyvässä videossa Bundesliigan jännittävää loppukautta varsinkin keskikastin osalta.

– Loppupää on aika selvillä jo. Darmstadt ja Ingolstadt ovat varmoja putoajia, ellei mitään kummempia tapahdu. Sitten karsijan paikasta käydään tiukka taistelu, Pohjanpalo kertoo.

Pohjanpalon edustama Bayer Leverkusen ei ole missään nimessä kuivilla karsijan paikan suhteen. Tavoite on kuitenkin olla kauden päätteeksi aivan muissa peleissä kuin karsinnoissa.

– Kyllä me tässä itsekin olemme vaarassa ajautua sinne, että ei sinne ole kuin neljä pistettä eroa. Uskon kuitenkin, että saamme raahattua itsemme pois sieltä ja ehkä jopa kohti Eurooppa-liigaan oikeuttavia sijoituksia.

Katso ”Jollen Danger Zonen” tuore videojakso yltä. Tilaa myös tästä YouTube-kanava SporttiTV, niin osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa Joel Pohjanpalon pelipaidan nimikirjoituksella!

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston tuore asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo jatkossa iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).