Chelsea voitti Tottenhamin Lontoon paikallistaistossa FA Cupin välierässä. Numeroihin 4-2 päättynyt ottelu oli kaksijakoinen. Tottenham oli ottelussa lievästi niskan päällä, mutta Chelsean pelaajien viimeistelyn tehokkuus oli tällä kertaa liikaa.

Chelsea meni Willianin maalilla 1-0-johtoon jo viidennellä minuutilla. Harry Kane tasoitti ottelun nopeasti 18. minuutin kohdalla. Valioliigan sarjajohtajan brassitähti teki ottelun toisen osumansa rangaistuspotkusta ja Chelsea meni tauolle 2-1-johdossa.

Kauaa ei tarvinnut toista puoliaikaa pelata, kun Dele Alli toi Spursin tasoihin Christian Eriksenin kauniista syötöstä 52. minuutilla.

Kahden maalin mies Willian vaihtui Eden Hazardiin tunnin pelin kohdalla ja viisitoista minuuttia myöhemmin mies kunnostautui maalinteossa. Peli 3-2 sinipaidoille.

Ottelun ehkä kaunein maali nähtiin 80. minuutilla. Eden Hazard järjesteli Nemanja Maticin vetopaikkaan. Matic tykitti sellaisen pommin Hugo Llorisin vartioiman maalin yläkulmaan, että ranskalaisvahti ei pystynyt tekemään edes kunnon torjuntaa.

Enempää maaleja ei nähty ja Chelsea eteni FA Cupin finaaliin.