IFK Mariehamn ja HJK tasasivat pisteet maalein 1-1. IFK onnistui hyvin omassa pelisapluunassaan, eikä HJK päässyt pyörittämään peliä.

HJK meni ensimmäisellä puoliskolla Faith Obilorin upealla osumalla johtoon, lue lisää tästä. Tauolle mentiin HJK:n vierasjohdossa.

Brian Span nousi IFK:n sankariksi 74. minuutilla viimeistelemällä saarelaisten tasoituksen. Enempää ei maaleja nähty.

HJK:n Juha Pirinen pelasi selvästi ylempänä IFK:ta vastaan, vaikka aiemmissa otteluissa mies on ollut HJK:n parhaimmistoa laitapuolustajan tontilla.

– Se oli taktisista syistä. Tiedettiin, että he pelaavat pitkää palloa ja jouduttiin ehkä vähän liikaa tappelamaan, eikä päästy pelaamaan lyhytsyöttöpeliä, Pirinen sanoi Ruudun haastattelussa.

Pirisen mukaan IFK pelasi täysin samalla tavalla kuin viime kaudella, joka päättyi mestaruusjuhliin Maarianhaminassa.

– Ei siellä ollut mikään muuttunut. Eivät he edes lähde pelaamaan täällä. Kyllä me se tiedettiin, Pirinen sanaili.

Molemmat joukkueet jatkavat ilman tappioita sarjan kärjessä. HJK:lla on yksi ottelu enemmän pelattuna.