Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky on pelannut huippukautta saksan Bundesliigassa Eintracht Frankfurtissa. Frankfurt aloitti kauden upeasti, mutta kone on hyytynyt kauden edetessä.

Hradeckyn mukaan alkukausi oli loistava. Fanit saattoivat tulla jopa hieman vauhtisokeiksi, kun menestystä tuli. Joukkueen tavoitteet eivät kuitenkaan hyvästä alkukaudesta huolimatta muuttuneet.

– Totta kai kaikki olivat hurmiossa hyvän syyskierroksen jälkeen. Meillä oli kuitenkin alusta asti ainoastaan tavoitteena saada pelata rauhallinen kausi. Ehkä me olimme syyskierroksella liian hyviä. Nyt kevätkierroksella olisimme toisaalta ansainneet enemmän pisteitä, Hradecky sanoi saksalaiselle Bild-lehdelle.

Frankfurt on tällä hetkellä sarjassa yhdeksäs. Viimeiset yhdeksän ottelua Frankfurt on pelannut ilman voittoa.

– Olen usein kuullut faniemme sanovan: Kun Eintrachtin on pakko voittaa, se myös tekee sen – mutta kun voitto on mahdollinen, silloin sitä ei tule. En silti olisi nykytilaa mieluummin putoamistaistelussa hakemassa pakkovoittoja. Me voisimme olla taulukossa ylempänä, mutta futiksessa ei kaikki aina mene niin kuin haluaisi sen menevän, tähtivahti harmitteli.