Jonatan Johansson nimitettiin tänään Glasgow Rangersin apulaismanageriksi. A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva oli ilahtunut nimityksestä, vaikka se tarkoittaakin, ettei Johansson jatka Huuhkajien mukana.

– Tämä on hieno asia ja mahdollisuus ”Tintille”. Olen varma, että hän tulee menestymään tehtävässään todella hyvin. Minä ja muu A-maajoukkueen taustatiimi sekä Palloliitto toivotamme hänelle onnea matkaan uusiin, upeisiin tehtäviin, Kanerva sanoi Palloliiton sivuilla.

– Valitettavasti ne uudet tehtävät eivät mahdollista Rangersin puolesta Tintin jatkamista enää A-maajoukkueen valmennustiimissä. Tämä on ammattilaisjalkapalloa ja nopeat muutokset ovat mahdollisia. Nyt hän sai sellaisen tilaisuuden, johon hänen piti tarttua – siitä huolimatta, että hän joutuu maajoukkueen jättämään.

– Oli tietysti jo jonkin aikaa tiedossa, että Tintti saattaa lähteä, mutta vasta nyt viikonloppuna varmistui, ettei maajoukkuetehtävää voinut jatkaa. Aloitan tietysti heti pohdinnan hänen seuraajasta. Pitää punnita vaihtoehtoja tarkkaan, Kanerva sanoi.

– Ihan lähipäivien asia tämä ei ole, lähiviikkojen kyllä. Hyvissä ajoin ennen seuraavia pelejä valmennustiimiä ollaan täydennetty.

Suomen seuraava A-maaottelu on 7. kesäkuuta. Suomi kohtaa tuolloin Turussa Liechtensteinin.