Manchester United jatkoi tiistaina tappiotonta putkeaan Valioliigassa jo 20 ottelun mittaiseksi, kun se tasasi pisteet Evertonin kanssa lukemin 1-1.

Yli puoli kautta kestänyt putki ei ole kuitenkaan juuri kohentanut Unitedin sijoitusta sarjataulukossa. Viidentenä majailevasta manchesteriläisjoukkueesta on nimittäin tullut sarjan tasapeliautomaatti. Pistejakoja on kertynyt tällä kaudella jo 12 kappaletta, joka on enemmän kuin millään muulla Valioliigan joukkueella.

ManU:n manageri Jose Mourinho näki positiivisia puolia ryhmänsä pelaamisessa Evertonia vastaan, mutta kokonaisuutena suoritus oli hänen mielestään huono.

– Esityksemme ei ollut kovin hyvä. Toisella jaksolla joukkueemme henki oli ilmiömäinen, mutta jotkut pelaajat olivat vaikeuksissa. Joillain tuli fysiikka vastaan ja osalla on selkeästi itseluottamus alhaalla, sanoi Mourinho BT Sportille.

Portugalilaismanagerin mukaan tiistain tasapeli noudatti samaa kaavaa kuin monet muutkin ManU:n ottelut tällä kaudella.

– Se oli monella tapaa deja vu, mutta minun on myönnettävä, että pelasimme paremmin kuin joissain muissa peleissä. Meillä oli muutama paikka. Osuimme tolppaan, kuten aina. Vastustajan maalivahti pelasi todella hyvin, kuten aina.

Lähde: TalkSport