Manchester United voitti Chelsean 2-0 Valioliigan sunnuntain superkamppailussa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen liigassa päättyi syksyllä lontoolaisten 4-0-murskavoittoon.

Sunnuntain ottelun maaleista vastasivat Marcus Rashford ja Ander Herrera.

Rashford tuurasi ManU:n avauskokoonpanossa ykköshyökkääjä Zlatan Ibrahimovicia, joka valitteli pelin alla olevansa väsynyt. 35-vuotias ruotsalaistähti aloitti ottelun poikkeuksellisesti vaihtopenkin puolelta ja tuli kentälle vasta viimeiseksi kymmeneksi minuutiksi.

Ensimmäinen osuma nähtiin jo 7. minuutilla, kun Herrera riisti pallon Unitedille ja vapautti Rashfordin läpiajoon upealla pystysyötöllä puolen kentän tuntumasta. Englantilaishyökkääjä jätti toppari David Luizin taakseen ja sijoitti pallon ohi Chelsea-vahti Asmir Begovicin, joka pelasi vasta ensimmäistä Valioliigan otteluaan tällä kaudella.

United ja Herrera jatkoivat vahvaa tekemistään myös tauon jälkeen. Toista jaksoa oli ehtinyt kulua vajaat neljä minuuttia, kun pallo pomppi espanjalaiselle Chelsean rangaistusalueen kulmalle. Herrera laukoi ja pallo kimposi Kurt Zouman jalasta verkkoon. Begovic ei voinut osumalle mitään.

ManU nousi voitolla Valioliigan viidennelle sijalle ohi Evertonin, joka on pelannut kaksi ottelua enemmän. Chelsea säilytti paikkansa sarjakärjessä, mutta ero toisena olevaan Tottenhamiin on enää neljä pistettä.