Jose Mourinho varoitti jälleen nuorta ManU-tähteä: ”Pelaajat tietävät, mitä haluan”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho varoitti jälleen joukkueensa hyökkääjää Anthony Martialia tämän tulevaisuudesta Unitedissa.

21-vuotias ranskalaishyökkääjä siirtyi Manchesteriin isoin odotuksin AS Monacosta vuonna 2015 ja pelasi upean ensimmäisen kauden ManU:ssa.

Mourinhon tultua joukkueen peräsimeen, Martial ei ole onnistunut vakuuttamaan samalla tavalla. Hän on tehnyt vain seitsemän osumaa kaikissa kilpailuissa ja hänet on usein jätetty tyystin kokoonpanon ulkopuolelle.

Portugalilaismanageri vahvisti, että hän on aiemmin jättänyt ranskalaisnuorukaisen pois kokoonpanosta nimenomaan tyytymättömyyden eikä loukkaantumisten takia. Mourinhon mukaan Martial voisi ottaa oppia toisesta ManU:n nuorukaisesta, Marcus Rashfordista.

– Tunnen pelaajani nykyään paljon paremmin, kuten hekin minut. Tiedän, mitä pelaajat haluavat ja he tietävät, mitä minä haluan. Minun pitää välillä joustaa pelaajien suhteen, mutta myös heidän on joustettava minun kanssani. sanoi Mourinho lehdistötilaisuudessa.

– Siksi Marcus Rashford on pelaaja, johon olen aina luottanut, vaikkei hän olisikaan onnistunut maalinteossa. Olen luottanut häneen, koska hän on joustanut kanssani. Hän tietää, mitä haluan ja hän on tullut vastaan.

Portugalilaisluotsi ei ole vielä heittänyt pyyhettä kehään Martialin suhteen.

– Uskonko, että Anthonylla on paljon potentiaalia? Kyllä. Voiko hän onnistua minun alaisuudessani? Kyllä. Mutta hänen on näytettävä minulle jotain, mistä pidän.

Lähde: Belfast Telegraph

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!