Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi torstaina lehdistötilaisuudessa olleensa erittäin järkyttynyt Borussia Dortmundin bussia kohtaan tehdystä hyökkäyksestä.

Klopp toimi Dortmundin päävalmentajana vuosina 2008-2015 ja johdatti joukkueen muun muassa kahteen Bundesliigan mestaruuteen.

Hän kertoi olleensa matkalla kotiin, kun sai tiedon Dortmundin räjähdyksistä.

– Kaikki voivat varmasti kuvitella, että se oli minulle vaikea tilanne. Olen ollut lukuisia kertoja siinä samassa hotellissa ja tiedän tarkalleen, mistä reitti stadionille kulkee. Monet ystäväni olivat siinä bussissa.

Dortmundin ja AS Monacon välinen Mestarien liigan ottelu siirrettiin hyökkäyksen takia tiistailta keskiviikolle. Saksalaisjoukkue koki pelissä 1-3-kotitappion. Klopp sanoi olevansa äärimmäisen ylpeä Dortmundin pelaajista, jotka astelivat kentälle alle 24 tuntia räjähdysten jälkeen.

– Olin todella ylpeä siitä, miten he käsittelivät asian ja siitä, millainen tunnelma ottelussa oli. Itse peli ei ollut niin tärkeä, mutta kun he pelasivat, he yrittivät parhaansa. Näin pelaajien haastattelut ottelun jälkeen ja heidän kasvonsa. Heidän silmistään näki, että he olivat yhä sokissa. Unohdin pelin saman tien ja ajattelin vain heitä.

Lähde: Liverpool