Napoli isännöi sarjakärki Juventusta Serie A:n sunnuntai-illan kärkikamppailussa. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin.

Ensimmäinen maali nähtiin jo seitsemännellä minuutilla, kun Napolin puolustuksen purku epäonnistui ja Sami Khedira nappasi pallon. Saksalaispeluri piti pelivälineen hyvin itsellään ja käytti seinäsyötön Miralem Pjanicilla, joka pelasi hänet läpiajoon. Khedira ei epäröinyt vaan latoi pallon suoraan syötöstä kotijoukkueen verkkoon.

Napoli haki ensimmäisella jaksolla tasoitusmaalia vimmatusti, mutta Juventuksen puolustus ja maalivahti Gianluigi Buffon kestivät.

Kotijoukkue jatkoi hurjaa takaa-ajoaan toisella puoliskolla ja sai palkintonsa tunnin pelin jälkeen. Dries Mertensin juonikas syöttö vapautti maalintekoon Marek Hamsikin, joka pääsi kasvotusten Buffonin kanssa. Napoli-kapteeni ei antanut konkarivahdille mitään mahdollisuutta ja laukoi pallon voimalla ylänurkkaan.

Napoli oli myös tasoitusmaalinsa jälkeen joukkueista aktiivisempi ja laittoi Juven ajoittain erittäin ahtaalle. Lisäosumia ei kuitenkaan enää nähty, joten pisteet jaettiin tasatuloksella 1-1.

Juventus jatkaa tasapelin myötä Serie A:n kärkisijalla, kuuden pisteen päässä sarjakakkosesta AS Romasta. Napoli taas jatkaa liigan kolmannella sijalla, neljän pisteen päässä roomalaisista.