Juventus voitti tiistaina Barcelonan 3-0 Mestarien Liigan puolivälierän ensimmäisessä osassa. Italialaisjoukkueen sankariksi nousi Paulo Dybala, joka iski ottelun kaksi ensimmäistä osumaa.

Argentiinalainen Dybala ei halua, että hänet laitetaan samaan kategoriaan hänen maanmiehensä ja Barcelonan ykkösmiehen Lionel Messin kanssa.

– Messi on Messi. Minä olen Paulo. Olen onnellinen (tiistain voitosta), mutta tiedämme, että ottelupari ei ole ohi. Vierasottelu Camp Noulla ei tule olemaan helppo. Yritän vain nauttia näistä hetkistä ja olla ajattelematta tulevaa. Teen kaikkeni, jotta pääsen urallani mahdollisimman pitkälle, sanoi Dybala TV3:n haastattelussa.

Juventuksen maalivahti Gianluigi Buffonin mukaan argentiinalaisnuorukaisella on mahdollisuus nousta maailman kolmen parhaimman pelaajan joukkoon. Barcelona-legenda Xavi taas sanoi taannoin, että hyökkääjä sopisi täydellisesti katalonialaisjoukkueeseen.

Dybalalla on kuitenkin muuta mielessä.

– Olen erittäin onnellinen Juventuksessa. Jatkosopimusneuvottelut ovat jo pitkällä, ja ihmiset pitävät minusta täällä. Haluan tuoda lisää iloa faneille.

Lähde: Goal