SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo arvioi ”Jollen Danger Zonen” yllä näkyvässä videossa tämän viikon Mestarien liigan puolivälieriä.

Tiistai-iltana Borussia Dortmund isännöi Monacoa Mestarien liigan puolivälierässä. Monaco ei vakuuttanut Pohjanpaloa vielä lohkovaiheessa, mutta otteet ovat sen jälkeen parantuneet.

Bayer Leverkusen onnistui ottamaan Monacoa vastaan neljä pistettä Mestarien liigan lohkovaiheessa. Monaco pudotti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Manchester Cityn jatkosta.

– Nyt he (Monaco) näyttivät Cityä vastaan varsinkin kotikentällä, että erittäin hyvällä hyökkäyksellä pääsee jatkoon. Ehkä heillä suurimmat ongelmat ovat puolustuspäässä ja Dortmundilla on heittää kärkeen Pierre-Emerick Aubameyang, jonka nopeus tulee koitumaan Monacon kohtaloksi, Pohjanpalo arvioi.

Keskiviikon toisessa otteluparissa kohtaavat ennakkoon yhdet turnauksen suurimmista ennakkosuosikeista, Bayern München ja Real Madrid.

– Siinä on kaksi ehkä maailman parasta joukkuetta tällä hetkellä. Harmi, että he joutuvat jo nyt kohtaamaan, mutta se on ainakin itselleni se kaikista isoin ottelupari, Pohjanpalo sanoo.

Katso ”Jollen Danger Zonen” tuore videojakso yltä. Tilaa myös tästä YouTube-kanava SporttiTV, niin osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa Joel Pohjanpalon pelipaidan nimikirjoituksella!

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston tuore asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo jatkossa iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).