Sevillan päävalmentaja Jorge Sampaoli sanoo, että hänen kärsivällisyytensä on koetuksella loputtomien siirtohuhujen kanssa.

Chileläiskäskyttäjä on Sevillassa vasta ensimmäistä kauttaan, mutta hänet on yhdistetty ensi kaudeksi jo lukuisiin Euroopan suurseuroihin. Sampaolin nimi on noussut esille muun muassa Arsenalin, FC Barcelonan ja Paris Saint-Germainin yhteydessä.

Häntä ollaan vahvasti oltu viemässä myös takaisin maajoukkuevalmennukseen. Kotimaansa miesten edustusjoukkuetta neljä vuotta luotsannut Sampaoli on ollut ehdolla Argentiinan ja Hollannin päävalmentajaksi.

– Minun ei tarvitse päättää tulevaisuudesta yhtään mitään. Minusta on jo povattu Barcelonan, Hollannin, PSG:n ja Arsenalin valmentajaa. En tiedä, mitä joukkueita on enää edes jäljellä. He leikkivät nimelläni, Sampaoli sanoi lehdistötilaisuudessa.

Sevilla julkaisi alkuviikosta tiedotteen, jossa se varoitti Argentiinan jalkapalloliittoa lähestymästä Sampaolia työtarjouksen muodossa.

– Jos tämän seuran pitäisi valmistella tiedote joka kerta, kun nimeni mainitaan jonkun toisen joukkueen yhteydessä, heidän pitäisi julkaista niitä joka viikko.

Lähde: Goal