Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Yaya Toure oli käärmeissään, kun hänen joukkueensa hävisi sunnuntaina Arsenalille FA Cupin semifinaalissa.

Tourea harmitti erityisesti ottelun tuomaritoiminta. Päätuomari Craig Pawson eväsi Cityn avausmaalin, sillä linjatuomari viestitti hänelle, että Leroy Sanen keskitys oli käynyt kentän rajan ulkopuolella ennen kuin Sergio Aguero jatkoi pallon maaliin.

Hidastukset osoittivat tuomion vääräksi. Aguero onnistui maalinteossa myöhemmin, mutta Arsenal kiri Nacho Monrealin ja Alexis Sanchezin osumilla Citystä ohi.

– Tuomareiden on saatava tämä loppumaan. Olen erittäin pettynyt. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, näin on käynyt ennenkin, kommentoi Toure BBC:n mukaan.

Norsunluurannikkolaispelaaja ja City kohtaavat torstaina Manchester Unitedin kuumassa paikallisottelussa, jolla saattaa olla ratkaiseva merkitys loppukauden kannalta. Valioliigassa neljäntenä oleva City on pisteen edellä Unitedia ja molemmilla joukkueilla on enää kuusi ottelua jäljellä.

Toure toivoo, että torstain ottelussa nähtäisiin hyvää tuomarointia. Vaihtoehtoisesti hän toivoo, ettei sitä nähtäisi ollenkaan.

– Ehkä torstaina meillä on parempi tuomari. Tai ehkä voisimme pelata ilman tuomaria, minusta se olisi parempi vaihtoehto.