Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Paul Scholes uskoo, että seuran nuoresta sensaatiohyökkääjästä Marcus Rashfordista voi tulla maailmanluokan tähti.

19-vuotias Rashford on kerryttänyt itselleen tämän kauden kaikissa kilpailussa kymmenen maalia ja hän pommitti ManU:n torstaina neljän parhaan joukkoon Eurooppa-liigassa iskemällä voittomaalin Anderlechtia vastaan.

Scholesin mukaan Rashford voi ottaa jo loppukaudesta suuria askelia eteenpäin, sillä ManU:n ykköshyökkääjä Zlatan Ibrahimovicia ei loukkaantumisen takia enää tällä sesongilla kentällä nähdä.

– Rashfordista tulee vielä loistava keskushyökkääjä, siitä ei ole epäilystäkään. Hänen nopeutensa on uskomaton. Hän on jo lähes seuran tärkein pelaaja vain 19-vuotiaana, Scholes kehui BBC:lle.

Hyökkääjälupaus on väläytellyt taitojaan tällä kaudella enimmäkseen laiturin paikalla, mutta Scholesin mukaan Rashford kuuluu ehdottomasti ryhmityksen kärkeen.

– Hän on aina ollut keskushyökkääjä. Kun näin hänen pelaavan Unitedin juniorijoukkueissa, hän teki 30-40 maalia kaudessa. Tiedän, että tämä kaveri pystyy viimeistelemään ja tekemään maaleja.

ManU-legenda yltyi jopa vertailemaan Rashfordia tämän päivän suurimpiin tähtiin.

– Kun katsotaan Cristiano Ronaldon ennätyksiä ja Neymarin kaltaisia pelaajia, hänellä on niitä ominaisuuksia. Siinä on kovat odotukset, mutta hänestä on siihen. Hänestä voi tulla maailmanluokan tähti.

Lähde: Goal