Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Roy Keane uskoo, että Wayne Rooneylla ei ole enää paikkaa Unitedin joukkueessa.

31-vuotias Rooney oli torstaina nimettynä ManU:n vaihtopenkille, kun englantilaisjoukkue kohtasi Anderlechtin Eurooppa-liigan puolivälierien toisessa osassa. United voitti taiston jatko-ottelun päätteeksi 2-1 ja eteni kilpailun välieriin.

Rooney ei kuitenkaan päässyt kentälle, vaikka keskushyökkääjä Zlatan Ibrahimovic loukkaantuikin varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla. Manageri Jose Mourinho vaihtoi Anthony Martialin ruotsalaishyökkääjän tilalle, ja Rooney jäi nuolemaan näppejään penkin puolelle.

Keanen mielestä torstainen nöyryytys merkitsi Rooneyn lähtöä seurasta.

– Jos katsomme isoa kuvaa, uskon, että tuo merkitsi Waynen ajan Manchester Unitedissa päättyvän. Hän tulee loppukaudesta pääsemään kentälle loukkaantumisten takia, mutta hän on varmasti raivoissaan, kun häntä ei otettu kentälle. Veikkaan, että tuo oli viimeinen naula hänen arkkuunsa, sanoi Keane ITV:lle.

ManU-legenda jopa odottaa Rooneyn olevan erittäin tuohtunut tilanteesta.

– Hän on seuran kaikkien aikojen maalintekijä, odottaisin, että hän on raivona. Jos hän ei ole, hän on selkeästi menettänyt särmänsä. Hänen täytyy käydä aivan hiilenä, aivan varmasti.

Rooney pääsi edellisen kerran kentälle huhtikuun ensimmäinen päivä 0-0-tasapelissä West Bromwichia vastaan.

Lähde: Goal