Manchester Unitedin konkaripelaaja Michael Carrick on kertonut, ettei tule pelaamaan enää urallaan missään muussa brittiseurassa.

35-vuotiaan Carrickin on huhuttu lähtevän Unitedista kauden jälkeen. ESPN:n lähteiden mukaan United on kuitenkin aloittanut neuvottelut vuoden jatkosta.

Carrick tuli Tottenhamista Old Traffordille 2006.

– Jos en jatka täällä, en tule siirtymään ainakaan mihinkään muuhun brittiseuraan. Olen saanut viettää täällä niin hienoja aikoja, etten halua pelata tätä seuraa vastaan, Carrick sanoo Sky Sportsille.

Tällä kaudella Carrick on päässyt pelaamaan vain 14 ottelussa.

– Olen sanonut ennenkin, että nautin edelleen pelaamisesta erittäin paljon. Kun tulee tähän ikään ja uran loppu alkaa häämöttää, tietyt kysymykset tulevat eteesi väistämättä. Mutta en mieti liikaa. Yritän vain parhaani auttaakseni tätä joukkuetta ja päästäkseni pelaamaan.

– Olen oikein hyvässä kunnossa ja meillä on edessämme kiireiset ajat. En mieti jatkoani täällä, keskityn vain voittamaan tällä kaudella kaiken, mikä on mahdollista, Carrick kertoo.

Vaikka manageri Jose Mourinho ei ole antanut Carrickille paljon peliaikaa, hän saa pelaajalta kehut.

– Kaikesta näkee, että Mourinho on voittaja. Hän on voittanut kaikkialla, missä on valmentanut. Hänestä näkee, että juuri voittaminen ajaa häntä eteenpäin.