Real Madridin supertähti James Rodriguez ei vaikuta olevan kovin tyytyväinen asemaansa suurseurassa. Kolumbialaistähti antoi päävalmentajalleen Zinedine Zidanelle suoran palautteen Leganesta vastaan keskiviikkona.

James otettiin vaihtoon, kun ottelua oli jäljellä noin 20 minuuttia. Miehen tilalle tuli Isco. Rodriquez ei ollut tyytyväinen vaihtokomennukseen.

– Kusipää. Et ikinä anna minulle kokonaista peliä (peliaikaa), Rodriguez oli sanonut vaihtoon tullessaan Deportes Cuatron mukaan.

Real Madrid voitti Leganesin vieraskentällä maalein 4-2 ja kolumbialaistähti teki Los Blancosin avausmaalin. Maali oli vasta kolmas tällä kaudella Jamesille.

Rodriguez on jäänyt Real Madridissa vähälle peliajalle Zidanen alaisuudessa. Edellisen kerran hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut täydet minuutit viime joulukuussa Deportivoa vastaan.

James on myös ollut siirtohuhujen kohteena pitkään ja viimeisten huhujen mukaan mies olisi siirtymässä ensi kesänä Valioliigaan Chelsean riveihin.