FC Barcelonalla on edessään erittäin tärkeä viikko kauden menestymisen kannalta. Katseet kohdistuvat samalla myös tähtipelaaja Lionel Messiin, joka saattaa saada huiman rajapyykin kasaan tulevissa otteluissa.

Barcelona kohtaa keskiviikkona kotiluolassaan Juventuksen Mestarien liian puolivälierien toisessa kohtaamisessa. Barcalla on melkoinen vuori kiivettävänään, sillä Juve vei ensimmäisen kohtaamisen 3-0.

Barcelonan viikko huipentuu ensi sunnuntaina pelattavaan El Clasicoon, jossa se kohtaa ikiaikaisen vihollisensa Real Madridin. Ottelussa saatetaan ratkaista myös La Ligan mestaruus. Real on kolme pistettä Barcelonaa edellä sarjan kärjessä, mutta Barcelona on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Los Blancos -ryhmä.

Messin kannalta lisämaustetta viikon otteluihin tuo se, että hän on enää kahden maalin päässä maagisesta 500:n Barcelonasssa tehdyn maalin rajapyykistä. Barcelona tarvitsee kipeästi Messin maaleja viikon otteluissa, jos se haluaa taistella vielä Mestarien liigan tai La Ligan mestaruudesta.

Messi on tehnyt Barcelonan paidassa 498 maalia. Alla näet, missä turnauksissa maalit ovat tulleet:

La Liga: 341
Mestarien liiga: 94
Copa del Rey: 43
Uefa Super Cup: 3
Espanjan Supercup: 12
Seurajoukkueiden MM-turnaus: 5