FC Inter oli tyly isäntä RoPS:lle molempien joukkueiden avausottelussa Veikkausliigassa. Loppulukemiksi kirjattiin 6-2.

Rovaniemeläisten tähtipelaaja Robert Taylor oli murskatappion jälkeen vähäsanainen. Taylor viimeisteli RoPS:n toisen osuman.

– Ei oikein mitkään fiilikset. Ihan paskaahan toi oli, Taylor sanoi Ruudun haastattelussa.

Inter takoi jo ensimmäisellä puoliajalla 4-0-johtoon. Peli oli oikeastaan tauolle mentäessä jo selvä. Toinen puoliaika päättyi 2-2-tasapeliin.

RoPS:lla oli paljon nuoria ja lupaavia pelaajia avauskokoonpanossa. Mukana olivat muun muassa HJK:sta tulleet 17-vuotiaat superlupaukset Saku Ylätupa ja Timo Stavitski.

RoPS pelaa seuraavan ottelun ensi maanantaina kotikentällä VPS:aa vastaan, joka koki HJK:ta vastaan avausottelussaan myös murskatappion. Taylorin mukaan paljon pitää pelaamisessa muuttua Vepsua vastaan.

– Tämä pitää nyt unohtaa ja tästä pitää oppia. Meidän täytyy pelata ihan eri tavalla, vähäsanainen Taylor mietti.