Rovaniemen Palloseura ja Vaasan Palloseura kohtaavat maanantaina ottelussa, jossa kumpikin metsästää kauden ensimmäisiä pisteitään.

VPS majailee kahden pelatun kierroksen jälkeen sarjassa viimeisenä hävittyään Helsingin Jalkapalloklubille ja Seinäjoen Jalkapallokerholle. RoPS pelasi ensimmäisen ottelunsa viime keskiviikkona häviten FC Interille Turussa peräti 2-6.

– Kyllä kentällä varmasti nähdään kaksi sisuuntunutta joukkuetta, jotka haluavat parantaa omaa tekemistään. Pitää kuitenkin muistaa, että molemmat haluavat petrata omalla tavallaan keskittyen omaan juttuunsa ja omaan pelitapaansa, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen analysoi joukkueen sivuilla.

Rovaniemi on viime vuosina ollut VPS:lle vaikea paikka vierailla. Viime kaudella tuli takkiin 0-2 vieraskentällä, kun taas kotikentällä sinipaidoista irtosi kaksi 1-0-voittoa.

– On totta, että Rovaniemi on ollut hankalampi paikka viime aikoina. Olosuhteet ovat hieman erilaiset. Ensi yönä on taas 10 astetta pakkasta ja huomennakin ilma varmasti viileämpi. Olemme harjoitelleet kuitenkin ulkona jo pitkään, ettei se minään yllätyksenä tule.

Lähde: VPS