Arsenalin manageri Arsene Wengerin alkuviikosta antamat lausunnot ovat saaneet hänen kollegansa, Sunderland-käskyttäjä David Moyesin ärsyyntyneeksi.

West Ham hävisi sunnuntaina Liverpoolille peräti 0-4, minkä jälkeen Wenger vihjaili, että osaa joukkueista ei enää kiinnosta loppukauden panoksettomat pelit sanomalla, että ”osa ilmestyy paikalle, osa lähtee lomille.”

Liverpool taistelee Arsenalin kanssa pääsystä Mestarien liigaan, kun taas West Ham on sarjan keskikastissa, ilman mahdollisuutta europeleihin tai putoamiseen.

Tiistaina Arsenal päihitti jo pudonneen Sunderlandin 2-0. Ottelun jälkeen Moyes ryöpytti Wengeriä ja sanoi, että tämän lausunnot ovat karhunpalvelus kaikille pikkuseuroille ja koko lajille.

– Minusta se on loukkaus jalkapalloa kohtaan, sillä olen ollut pelaaja itsekin. Tuohtuisin, jos joku epäilisi minun luovuttaneen pelin jo valmiiksi, sanoi Moyes lehdistötilaisuudessa.

– Joukkueilla ja pelaajilla on liiaksi ylpeyttä siihen, jokainen peli on tärkeä. Mitä tahansa joukkuetta kannatatkin tai mitä tahansa seuraa edustat, pelaat paidan puolesta, ja toivon, että jokainen pelaaja tekee niin.

Lähde: ESPN