Koko ammattilaisuransa FC Barcelonaa edustanut Andres Iniesta on hiljalleen jäämässä vähemmälle ja vähemmälle peliajalle rakastamassaan seurassa.

Iniesta on pelikunnossa ollessaan kuulunut Barcelonan suunnitelmiin, mutta seura on etsinyt 32-vuotiaalle espanjalaistaiturille manttelinperijää jo monen vuoden ajan.

Huhuissa on pitkään pyörinyt Paris Saint-Germainin Marco Verratti, mutta pariisilaisseura on useasti tehnyt selväksi, ettei se aio luopua tähtipelaajastaan.

Calciomercaton mukaan Barcelonan listalle on nyt noussut myös Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özil, joka vietti ennen Englantiin siirtymistään kolme vuotta Real Madridissa, Barcelonan pahimmassa kilpailijassa.

Arsenal on pitkin kautta pyrkinyt käynnistämään jatkosopimusneuvottelut Özilin kanssa, mutta saksalaistähti ei ole suostunut.

Özil on saanut paljon kritiikkiä tämän kauden esityksistään, mutta tilastojen valossa asiat voisivat olla huonomminkin. Hän on tehnyt 11 maalia ja antanut yhdeksän maalisyöttöä 39 ottelussa tällä sesongilla.