Diego Costa teki lauantai-iltana Chelsean ainokaisen, kun Arsenal vei FA Cupin finaalin maalein 2-1. Costa on ollut siirtohuhujen mukaan lähdössä kesällä Kiinaan.

Eri lähteet ovat jo kertoneet, että Costalla olisi esisopimus kiinalaisen Tianjin Quanjianin kanssa, lue lisää tästä. Costa kuitenkin paljasti finaaliottelun jälkeen, että hänellä on vain kaksi mahdollista seuraa, jossa hän näkee itsensä pelaavan.

– Jos lähden Chelseasta, ainoa seura olisi Ateltico Madrid. Jos en siirry, jatkan täällä. En ole kiinnostunut muista seuroista, Costa paljasti Daily Mailin mukaan.

Costa siirtyi Chelseaan nimenomaan Atleticosta vuonna 2014. Espanjalaishyökkääjä voisi olla vaihtoehto Atleticolle, mikäli nykyinen kärkihyökkääjä Antoine Griezmann lähtisi kesällä pois Madridista niin kuin on huhuissa kerrottu.

– Minulla on sopimus, eikä aikomusta lähteä. Mutta jos tulee tilanne, mikä voisi parantaa mahdollisuuksiani. Jos valmentaja ei enää laske minun varaan tai antaa tilaa toiselle hyökkääjälle, silloin tiedän, että minun täytyy lähteä, Costa avasi.

Kiinaan siirtyminen toisi Costan tilipussiin ainakin huhujen mukaan melkoisen summan, mutta Costalla oli ainakin cup-finaalin jälkeen muut asiat mielessä.

– Raha on hyvästä, mutta olen kiitollinen siitä, mitä minulla on nyt, ja minulla on muita asioita, mitä odottaa, esimerkiksi pelaaminen seuraavassa MM-turnauksessa.

– Tiedän, että minulla on mahdollisuus tulla kutsutuksi, jos pelaan hyvin ja korkealla tasolla. Se on jotain, mitä haluan, Costa kertoi.

Costan puheet voisi äkkiseltään tulkita niin, ettei siirto Kiinaan olekaan vielä varmaa. Costa on ollut tärkeä palanen Espanjan maajoukkueelle MM-karsinnoissa. Neljässä ottelussa maalitykki on tehnyt neljä maalia.