© Kuva: Juha Tamminen

HJK:lla kaksi yllätystä kokoonpanossa – missä on ”Mosa”?

HJK matkustaa perjantaina PS Kemin vieraaksi. Sarjaa johtava HJK lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, joka näkyy myös peluutuksessa. PS Kemi on onnistunut saamaan viidestä ottelusta kasaan vain neljä pistettä (yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota).

HJK:n keskikentällä erittäin vahvasti kauden aloittanut Moshtagh Yaghoubi on poissa kokoonpanosta kokonaan. ”Mosa” on ottanut tällä kaudella jo neljä keltaista korttia, joten luultavasti päävalmentaja Mika Lehkosuo säästelee Yaghoubia ensi viikolla pelattavaan Stadin derbyyn. Viidestä keltaisesta kortista joutuu yhden ottelun pelikieltoon. HJK ei ole ilmoittanut, että Yaghoubi olisi ainakaan loukkaantuneena.

Toinen yllätys HJK:n kokoonpanossa on se, että vahvasti myös kautensa aloittanut laitapuolustaja Juha Pirinen aloittaa ottelun vaihtopenkin puolelta. Piriselle annetaan ilmeisesti huilia, sillä mies on pelannut täydet minuutit kaikissa alkukauden otteluissa.

Katso HJK:n avauskokoonpano alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.