© Kuva: Getty Images

Jose Mourinholta rehellistä puhetta kapteenistaan Wayne Rooneysta: ”Tilanne on todella vaikea”

Manchester Unitedin kapteeni Wayne Rooney on tällä kaudella jäänyt statistin rooliin. Peliaikaa on tullut vähän ja useista lähteistä kerrotaan, että kulunut kausi jäisi Rooneyn viimeiseksi Old Traffordilla.

ManU-manageri Jose Mourinho arvostaa suuresti Rooneyn panosta, mutta tiedostaaa vaikean tilanteen.

– Se on todella vaikeaa, koska urani aikana minulla on ollut tällaisia tilanteita, kun pelaajat, loistavat pelaajat loistavalla historialla, lähestyvät uransa viimeistä päätepistettä.

Frank Lampard, Didier Drogba, ja tapauksessani minulla oli heidät silloin, kun he olivat uransa huipulla, ja kun palasin, he olivat uran loppupuolelle. Kuinka vaikeaa se onkaan, Mourinho sanaili Omnisportille.

Rooney on tällä kaudella pelannut ManU-paidassa 24 Valioliigan ottelussa. Viimeisessä kolmessa Valioliigan ottelussa Rooney on pelannut täydet minuutit onnistuen kertaalleen maalinteossa.

– Ja joskus pelaajat ymmärtävät tilanteen. Joskus pelaajat kokevat yhtä olevana 24- tai 25-vuotiaita ja se on vaikeaa. Hyvä asia Waynen kannalta on se, että hän on todellinen seuran mies. Ja jos on hän on turhautunut, hän piilottaa sen. Jos hän ei ole tyytyväinen, hän piilottaa sen. Hän käyttäytyy parhaalla mahdollisella tavalla, Mourinho ylisti.

ManU on tällä kaudella kärsinyt runsaasti loukkaantumisista. Muun muassa ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic loukkaantui pahasti loppukaudesta, joka on myös pakottanut Mourinhon käyttämään Rooneya enemmän.

– Ja kun hän ei ole loukkaantunut, hän on aina käytettävissä. Fakta on, että tarvitsen häntä. Tarvitsen häntä, koska meillä on niin paljon ongelmia, Mourinho kertoi.

Lähde: Goal

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!