Kaksi Valioliigan suurseuraa Serie A:n maalitykin perässä – halvalla ei lähde

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Valioliigasta jopa 235 euroa!

Serie A:ssa tällä kaudella kovaa jälkeä tehnyt Torino-hyökkääjä Andrea Belotti on herättänyt myös Valioliigan suurseurojen kiinnostuksen.

The Sun -lehden mukaan Arsenal ja Chelsea ovat kärkiapajilla kisassa italialaishyökkääjästä. Belotti on paukuttanut tällä kaudella maaliverkkoja Serie A:ssa peräti 25 kertaa ja hän on maalipörssissä kolmantena Edin Dzekon sekä Dries Martensin takana.

Lehden mukaan Torino olisi hylännyt Arsenalin 56 miljoonan punnan (noin 64 miljoonan euron) tarjouksen viime tammikuussa Belottista, jonka ulosostohinta on lehden mukaan 85 miljoonaa puntaa (noin 98 miljoonaa euroa). Belottilla on sopimus Torinon kanssa aina vuoteen 2021 saakka.

Chelsea-manageri Antonio Contelle 23-vuotias hyökkääjä on tuttu Italian A-maajoukkueesta.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Valioliigasta jopa 235 euroa!