Katso: Tämä tilasto kertoo kaiken HJK:n tähtihyökkääjästä – jäätävässä iskussa!

© Kuva: Juha Tamminen

HJK:n kolumbialainen tähtihyökkääjä Alfredo Morelos pelaa toista kauttaan Suomessa ja ruuti on luvalla sanottuna ollut kuivaa.

Morelos oli torstaina HJK:n voiton takuumies tekemällä kaksi osumaa Ilveksen maalivahti Mika Hilanderin selän taakse. HJK voitti ottelun Morelosin maaleilla 2-0.

Morelos teki viime kaudella 30 Veikkausliigan ottelussa 16 maalia sijoittuen maalipörssissä kolmanneksi. Tällä kaudella mies on iskenyt jo seitsemän osumaa seitsemään otteluun, joten odotettavissa on viime kauttakin parempi maalisaalis, jos mies vain pysyy terveenä ja ylipäätään Suomessa.

HJK käyttii viime tammikuussa Morelosin osto-option ja maksoi Veikkausliigan historian suurimman siirtokorvauksen, noin 500 000 euroa. Vasta 20-vuotias Morelos on varmasti isompien seurojen suurennuslasin alla ja jos otteet jatkuvat samanlaisina, HJK joutuu tekemään täyden työn pitääkseen hyökkääjälupauksen Helsingissä koko kauden.

Alla olevasta kuvasta näkyy, miten kovassa iskussa Morelos on ollut viime elokuusta lähtien. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.