Real Madrid voitti viime tiistaina Atletico Madridin Mestarien liigan ensimmäisessä välierässä puhtaasti 3-0, mutta Real-hyökkääjä Alvaro Morata sai jälleen katsoa peliä vaihtopenkin puolelta.

Morata siirtyi viime kesänä takaisin Real Madridiin Juventuksesta ja odotukset peliajan suhteen olivat korkealla. Morata on pelannut tehokkaasti aina peliaikaa saadessaan. La Ligassa espanjalaishyökkääjä on tehnyt 13 osumaa 23 ottelussa ja Mestarien liigassakin onnistumisia on tullut kolme.

Atleticon päävalmentaja Diego Simeone on ihaillut jo pidemmän aikaa moratan otteita ja tiistain ottelussa espanjalaiset lähteet väittävät, että Simeone olisi houkutellut kesken ottelun Morataa siirtymään Atleticoon.

Morata lähti lämmittelemään, kun Simeone hyppäsi vaihtopenkiltä hänen viereensä, peitti suunsa ja jutteli Moratalle. Useiden espanjalaislähteiden mukaan Simeone olisi houkutellut juttutuokionsa aikana Morataa liittymään Atleticoon ensi kesänä. 24-vuotias espanjalaishyökkääjäon ollut siirtohuhujen kohteen vähäisen peliaikansa takia.

Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
Informa @melchorcope que Simeone le dijo a Morata en la banda del Bernabéu: "Vente conmigo al Atlético".

Lähde: Calcio Mercato