Viime kesänä EM-kultaa Portugalin paidassa voittanut keskikenttäpelaaja Renato Sanches ei ole tyytyväinen peliaikaansa saksalaisjätti Bayern Münchenissa.

Vasta 19-vuotias Sanches siirtyi täksi kaudeksi Bayerniin, mutta peliaika on jääny Saksassa vähäiseksi päävalmentaja Carlo Ancelottin alaisuudessa. Portugalin maajoukkuepelaaja on pelannut vain 17 ottelussa Bundesliigassa, joista kuusi kertaa avauskokoonpanossa.

– Ei ole mennyt kovin hyvin, mutta ensi kausi on varmasti parempi. Odotin enemmän totta kai, mutta olen varma, että tulevaisuus on parempi, Sanches sanoi Goalin mukaan.

Viimeinen täysi 90-minuuttinen tuli viikonloppuna Darmstadtia vastaan, kun Bayern otti 1-0-voiton. Lehtitietojen mukaan Sanchesia on väläytelty ensi kaudeksi lainalle peliajan turvaamiseksi.

– Olen saanut joitain minuutteja tällä kaudella ja minun täytyy pelata, jotta voisin olla valmiimpi, Portugalin mies myönsi.

Sanchesilta kysyttiin myös, että mikä on mennyt Saksassa pieleen, sillä Benficassa peli kulki hienosti ja EM-kisoissa portugalilaiskeskikenttäpelaaja teki lopullisen läpimurtonsa Euroopan kentillä.

– En halua puhua siitä, minulla on hyvä olla Bayernissa. Tavoitteena on pelata enemmän ja vaikuttaa enemmän joukkueeseen, Sanches totesi.